Advies over zonnepanelen

Met zonnepanelen op je dak wek je zelf groene energie op. Wil jij ook zelf stroom opwekken met je eigen
zonnedak? Wij vertellen je alles wat je moet weten over een zonnedak, de installatie en alle geldzaken rondom je
zonnepanelen.

Advies over je zonnedak

Zonnepanelen, je hebt ze vast al eens zien liggen op het dak van buurtgenoten. Maar hoe werkt dat nou precies, energie opwekken met zonnepanelen? Wij vertellen je er graag alles over. Bekijk onze pagina met al ons advies over een zonnedak en kom alles te weten over de voordelen van zonnepanelen en hoe zo'n zonnedak nou precies werkt.

Advies over je installatie

Wil jij een zonnedak en ben je benieuwd hoe de installatie eraan toegaat? Wij vertellen je alles over de installatie, van het opbouwen van de steigers, tot het leggen van de zonnepanelen op je dak en de aanpassingen in je meterkast. En wist je al dat wij onze eigen zonnepanelen installateurs opleiden?

Advies over geldzaken

Ben je van plan om zonnepanelen te kopen? Dan ben je vast benieuwd wat zo'n zonnedak precies kost. Wij hebben alle geldzaken voor je op een rijtje gezet. Denk aan de kosten van een zonnedak, de terugverdientijd van je zonnepanelen, de salderingsregeling, de btw teruggave, het allemaal hier.

Best gelezen artikelen

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben veel voordelen, voor jou en voor het milieu. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet.

Hoe ziet de installatiedag eruit?

Benieuwd wat we tijdens de installatie precies doen? We hebben onze werkwijze stap voor stap voor je uitgeschreven.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Om antwoord te kunnen geven op deze vraag, kijken we goed naar je energieverbruik en de energieopbrengst van je zonnepanelen.